Kontakt

  Botngård ungdomsskole reiser seg

  Neste skoleår kan 240 ungdomsskoleelever i Bjugn kommune flytte inn i en splitter ny ungdomsskole.

  – Vi er godt i rute, forteller Torbjørn Leirset i Lag Entreprenør, som er prosjektleder for bygget.

  Siden spaden ble satt i jorda i mai, har 20-30 mann jobbet på prosjektet. Bygget ble tett for en måneds tid siden – i god tid før Kong Vinter meldte sin ankomst – og nå er de innvendige arbeidene godt i gang.

  – Vi i Lag Entreprenør er totalentreprenører på bygget, og koordinerer alle aspektene ved bygget. I tillegg til at vi nå setter opp vegger for å dele inn alle rommene, er det folk i sving med alt fra ventilasjon og rørlegging til elektrisitet.

  – På det meste kommer vi til å være 50 på jobb samtidig her, forteller Torbjørn.

  Botngård ungdomsskole blir på tre etasjer, og skal romme ni klasserom i tillegg til arbeidsrom og kontorplasser for de ansatte og egne rom for skolekjøkken, sløyd og naturfag – for å nevne noen.

  I tillegg til den flotte nye skolen, skal det legges mye flid i uteområdene. Her blir det muligheter for å holde på med håndball, fotball, skating og sjakk, og det skal også bygges et utvendig amfi.

  – Dette kommer til å bli veldig bra, sier Torbjørn. – Vi er sikre på at dette kommer til å bli et flott bygg for elever, ansatte, foreldre og andre som er innom skolen.

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag