Kontakt

  Rigger seg for vekst

  For 20 år siden startet Arve Stenstad firma i melkerommet hjemme på gården Steinstad på Røra.

  Nå har Norlog for lengst vokst seg ut av både melkerommet og resten av gården, og gleder seg til å flytte inn i splitter nye lokaler i Røra næringspark.

  – Kan du se for deg en bedre plassering enn dette?, spør Arve Stenstad, daglig leder i Norlog. – Nært jernbanen, nært E6, og med utsikt til både fjellet og fjorden. Dette blir så bra, det!

  Lokale leverandører

  Norlog selger sagbruk, høvler og skogsutstyr til skogbruket. I løpet av de 20 årene de har drevet, har de opparbeidet seg en stadig sterkere posisjon i skogbruksnæringen, og utvidet produktsortimentet betraktelig. Nå har Norlog 10 ansatte og et stadig større varelager. Det krever plass.

  – Da Røra næringspark ble ferdig regulert, var vi raskt ute med å sikre oss tomt, forteller Arve. – Vi trenger flere kvadratmeter; både til lager og til kontor.

  Det 1200 kvadratmeter store bygget er det Lag Entreprenør som har fått jobben med å sette opp.

  – Det var viktig for oss å bruke leverandører fra Innherred, forteller Arve. – Vi var aldri i tvil om at vi skulle bruke Lag Entreprenør på totalentreprisen, og er veldig glade for at de har fått med seg mange lokale underleverandører på laget:

  • Austad Maskin

  • Norsk Limtre

  • AirComfort Trøndelag

  • Semi Elektro

  • Rakø VVS

  • Trøndelag betong

  • Støren treindustri

  • Moelven Limtre

  – Vi er veldig godt fornøyd både med Lag Entreprenør og med underleverandørene, forteller Arve. – De er løsningsorienterte og snur seg fort rundt.

  Arbeidsplasser i bygda

  Bjørnar Stenstad Nilsen er prosjekt- og prosjekteringsleder i Lag Entreprenør, og det er han som skal sørge for at byggingen går på skinner.

  – Betongarbeidet skal være ferdig til sommeren, og etter fellesferien begynner vi jobben med å reise bygget, forteller Bjørnar.

  Går alt etter planen, er bygget tett i oktober, og står ferdig til jul.

  – Det eneste som kan gå galt her, er om vi må vente lengre enn planlagt på materialene vi bestiller, forteller Bjørnar. – Pandemien har ført til høyere materialpriser og lengre leveringstid på mye av materialet vi trenger. Men jeg sover godt om natta – vi har planlagt godt og er ute i god tid.

  Bygget blir ikke bare fint å se på for de som passerer. Også innvendig er det lagt ned mye i å få det så trivelig som mulig.

  – Dette er jo arbeidsplassen vår, og vi tilbringer mye tid her, sier Arve. – Det skal være trivelig både for oss som jobber her og for de som kommer på besøk til oss. Det gjelder både på kontorene og på lageret.

  Norlog har holdt til på Røra i 20 år – og her blir de.

  – Jeg er glad i bygda mi, og syns det er viktig at vi skaper arbeidsplasser her, sier Arve.

  – Nå håper jeg flere bedrifter hiver seg med og flytter til Røra næringspark. Vi gleder oss i alle fall veldig til å flytte inn!

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag