Kontakt
  Smilende mann med arbeidshjelm

  Bli kjent med anleggsleder Thomas

  – Da jeg at Lag Entreprenør søkte etter anleggsledere, bare måtte jeg følge drømmen, sier Thomas. – Jeg har ikke angret en dag.

  – Da jeg at Lag Entreprenør søkte etter anleggsledere, bare måtte jeg følge drømmen, sier Thomas. – Jeg har ikke angret en dag.

  Etter å ha jobbet som tømrer og bas i 18 år, hadde Thomas lyst til å prøve noe nytt. Med et ferskt mesterbrev i byggfag i lomma tok han fatt på jobben som anleggsleder i Lag i 2018. 

  Det har vært utrolig lærerike år, forteller Thomas. Det er én ting å ha utdanning i ledelse og faglig fordypning; og en annen ting å ha det som jobb. Det ble en bratt læringskurve – men nå sitter det i fingrene. 

  At Thomas har klart overgangen fra hammer til datamaskin, er det ingen tvil om. I dag er han anleggsleder for byggingen av 89 rekkehusleiligheter på Tillerenga; som er Lags hittil største leilighetsprosjekt. 

  Klart det var stas å bli spurt om å ta den jobben, smiler han.

  Mann i arbeidsklær foran en anleggsmaskin
  Mann ved arbeidsbord

  Som anleggsleder tar du del i alle aspektene ved prosjektet; alt fra prosjektering til å samarbeide med underentreprenører og byggherre – og slå i en spiker om det trengs. Da er det en fordel å ha hatt skoa på som tømrer, for da forstår du også hvor skoen trykker. 

  Jeg trives utrolig godt både med arbeidsoppgavene og i Lag, sier han. Allerede på jobbintervjuet fikk jeg beskjed om at Lag er en bedrift under utvikling, og det syns jeg vi lever opp til hver eneste dag.

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag