Kontakt
  Smilende snekker i anleggsmaskin

  Bli kjent med bas Tor Åge

  – De hjemme er nok litt lei av at jeg peker på alle byggene jeg har vært med og satt opp når vi kjører bil, ler Tor Åge.

  – De hjemme er nok litt lei av at jeg peker på alle byggene jeg har vært med og satt opp når vi kjører bil, ler Tor Åge.

  Etter 18 år hos Lag er det ikke fritt for at det blir en del bygg. Tor Åge begynte nemlig hos oss som lærling – og siden har han blitt her. 

  Jeg har det så bra på jobb, smiler han. Ikke bare har vi mange varierte og spennende prosjekt, men jeg trives så godt sammen med kollegaene mine også. 

  Det kom nok ikke som noen overraskelse i familien Helden at Tor Åge ble snekker. Både faren hans og bestefaren hans var snekkere, og Tor Åge hang i buksebeina deres. 

  Jeg har alltid likt å tjone, sier han, så jeg passer nok ikke på et kontor.

  Smilende snekker foran spilevegg
  Smilende snekker lener seg på en vegg

  De siste årene har Tor Åge vært bas. Enkelt forklart betyr det at han er bindeleddet mellom ledelsen og arbeidslaget. Det er Tor Åges jobb å sørge for at arbeidslaget produserer det de skal til rett tid og med rett kvalitet – og det er en jobb han behersker til fingerspissene. 

  Det å planlegge jobben og se at du klarer å fullføre den, er skikkelig artig, sier han. 

  Tor Åge er bare én av mange som har jobbet mange år i Lag. En av grunnene til at folk blir værende, tror han er at det er faglig utfordrende. 

  Det at vi har både små og store prosjekt, gjør at det alltid er mulig å utvikle seg, mener han. Har du jobbet lenge på store prosjekt, kan du spørre om å få jobbe på et mindre prosjekt. Vi har noe som passer for alle!

  Vil du jobbe sammen med Tor Åge og oss andre i Lag?

  Ta en titt på de ledige stillingene våre eller send oss en åpen søknad!

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag