Kontakt
  Smilende snekker på byggeplass

  Bli kjent med tømrer Marius

  – Jeg trodde egentlig jeg ville bli ingeniør. Men etter å ha vært TAF-lærling hos Lag, forsto jeg at det er tømrer jeg skal bli.

  For å få både yrkes- og studiekompetanse valgte Marius Røkke å gå TAF; det fireårige løpet med opplæring i bedrift. Bare noen måneder etter at han begynte som lærling hos Lag, hadde han lagt planen om å bli ingeniør på hylla. Siden har han – med unntak av det året han var i militæret – jobbet i Lag. 

  Jeg er så glad i å holde på med treverk – selve tømrerfaget – enten det er snakk om å bygge nytt eller å rehabilitere, forteller han. – Jeg har det rett og slett skikkelig fint på jobb!

  Marius trekker frem arbeidsmiljøet som en av grunnene til at han trives så godt i Lag. 

  Det er korte linjer mellom tømrerne og lederne, sier han. Ikke bare kan jeg ringe sjefen hvis det er noe jeg vil snakke med ham om, men jeg kan også si ifra hvis det er noe jeg er uenig i. Det er stor takhøyde i Lag!

  Smilende mann
  Smilende snekker foran plankehaug

  De to siste årene har Marius jobbet på Kvislaparken på Verdal. 

  Mange av oss som jobber på prosjektet, både fra Lag og fra underleverandørene, har blitt som en kompisgjeng, og vi henger sammen også etter arbeidstid. Det sosiale betyr mye for trivselen, syns jeg, og her på Kvisla er det full pott både på det faglige og det sosiale.

  Vil du jobbe sammen med Marius og oss andre i Lag?

  Ta en titt på de ledige stillingene våre eller send en åpen søknad! 

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag