Kontakt

  Samme firma – nytt navn

  Da de 75 ansatte gikk inn til allmøtet, var det som Byggmesteran-ansatte. Da de kom ut igjen, var det som ansatte i Lag Entreprenør.

  – Nå ble jeg skikkelig overrasket, sier Marius Green, tømrer i Lag Entreprenør. – Jeg har ikke engang tenkt tanken på at vi skulle få nytt navn!

  De siste månedene har nemlig ledelsen i selskapet, i tett samarbeid med de tillitsvalgte og brandingbyrået Kind Conceptual Branding, jobbet med å bytte navn på firmaet. Fra og med 4. november kl 14 heter de Lag Entreprenør.

  – Byggmesteran har vært i kontinuerlig vekst helt siden Egil og Liv Grande og Torbjørn Leirset etablerte firmaet tilbake i 2004, sier Lars Petter Sjøvold, som er daglig leder i Lag Entreprenør. – De bygde en solid grunnmur for det Lag er i dag; En regional totalentreprenør med 75 ansatte.

  Overraskelse

  De ansatte var invitert til et de trodde var et ordinært allmøte av den typen de har 4-6 ganger i året. Det eneste uvanlige var at alle var invitert til festmiddag etter allmøtet. Derfor var det mange som gjorde store øyne da daglig leder Lars Petter fortalte om navneendringen.

  – I tillegg til det navnet får vi også ny logo og en helt ny grafisk profil, forteller Sjøvold.
  – Snart er det Lag Entreprenør som blir synlig rundt omkring på byggeplasser, i nærmiljøet og digitalt.

  Etter avsløringen fikk de ansatte utdelt nye arbeidsklær, hjelmer og nye fritidsklær før de ble samlet til bildetaking.

  – Jeg syns logoen er både fin og inkluderende, sier Petter Kolstad, tømrer i Lag.

  – Ja, også er det gøy med noe nytt, da, istemmer Emil Øyen.

  Samlet til festmiddag

  Etter allmøtet samlet de ansatte seg på Verdal hotell for en treretters festmiddag og underholdning med stand-up-komikeren Kevin Kildal.

  – I dag unner vi oss litt ekstra, sier Lars Petter. – I morgen er vi tilbake på jobb igjen med ny logo og nytt navn på ryggen – og det gleder vi oss skikkelig til!

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag