Kontakt

  Feiret 20-årsjubileum i lag

  20 år etter at Byggmesteran så dagens lys, brukte Lag Gruppen helga på å markere jubileet sammen med alle ansatte og gode samarbeidspartnere.

  20 år etter at Byggmesteran så dagens lys, markerte Lag Gruppen jubileet sammen med ansatte med partnere og gode samarbeidspartnere.

  Klart vi måtte markere 20-årsdagen skikkelig, sier Lars Petter Sjøvold, som er daglig leder i Lag Entreprenør. 

  Derfor ble alle ansatte med partnere invitert på hotellopphold i Østersund, hvor de i tillegg til den faglige messa med samarbeidspartnere fikk tid til å se seg rundt i byen før den store festmiddagen lørdag kveld.

  Det ble ei helg vi kommer til å huske lenge, smiler Sjøvold. Vi har mimra mye og flira enda mer. Det tar ikke mange minuttene mellom hver latterkrampe i Lag! 

  Mann i dress står på scenen og holder et papir og en mikrofon.

  Morten Øyen fikk hele salen til å le med historier fra tiden i Lag.

  Jevn vekst 

  Byggmesteran ble etablert av Egil og Liv Grande og Torbjørn Leirset i 2004. I 2021 byttet firmaet navn til Lag Entreprenør, og i 2023 ble Lag Gruppen med datterselskapene Lag Entreprenør, Lag Byggtjenester og Lag Utleie etablert. I fjor sommer flyttet alle mann alle fra lokalene i Russervegen til nyrestaurerte lokaler i Melkevegen 8. Samtidig kjøpte Sjøvold, sammen med Torbjørn Leirset og Andor Jermstad, alle aksjene i Lag, etter å ha vært deleid av investeringsselskapet Total Betong Gruppen fra Jæren. 

  Det er aldri et kjedelig øyeblikk i byggebransjen, sier Sjøvold, og innrømmer at rammene for 20-årsfeiringen kunne vært bedre. Det er tøffe tider i bransjen om dagen, men vi står heldigvis støtt. 

  Nå har selskapene i Lag Gruppen 60 ansatte, og jobber med alt fra totalentrepriser, tilbygg og rehabilitering for næringslivsaktører, offentlige aktører og privatpersoner. Selv om de aller fleste oppdragene er på Innherred, har Lag hatt reiseoppdrag så langt nord som til Kirkenes. 

  Mange av kundene våre kommer tilbake igjen og igjen, og det er et skussmål vi setter veldig stor pris på, sier Sjøvold. 

  To smilende menn står på en scene med en mikrofon.

  Marius Røkke og Emil Øyen skapte god stemning fra scenen.

  Veien videre

  Selv om bygg- og anleggsbransjen preges av økte kostnader, nedgang i salg og færre nye prosjekter å konkurrere om, har Sjøvold klokketro på fremtiden. 

  Vi har kommet oss gjennom dårlige tider før også, men det er klart det er krevende å stå i denne situasjonen, sier han. 

  Ett av lyspunktene er at regjeringen gir økt støtte til energieffektivisering av eksisterende bygg; og Sjøvold håper mange trønderske bedrifter og boligsameier benytter seg av dette. Antallet henvendelser fra privatpersoner har også gått opp i takt med temperaturen på gradestokken. 

  Vi står på – og du vet hva de sier; Det skal mer enn én kule til for å stoppe en trønder, avslutter Sjøvold. 

  Ansatte, partnere og gode samarbeidspartnere hever glasset for flere gode år i lag.

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag