Kontakt

  Gode kompiser

  Gammelt bølgeblikk, synlige OSB-plater på veggene og betonggulv. Det er ikke bare maten på Kompis restaurant på Levanger som gjør inntrykk.


  Gammelt bølgeblikk som ble funnet på låven på en gård, synlige OSB-plater på veggen og betonggulv. Det er ikke bare maten på Kompis restaurant på Levanger som gjør inntrykk.

  Om Levanger trenger Kompis? Skal jeg dømme ut fra den pangstarten vi har hatt, så er svaret et klart og tydelig ja!

   

  Oda Johanne Leverås, daglig leder, har jobbet mange og lange dager de siste månedene. Da Kompis restaurant åpnet 1.desember, sto folk i kø for å komme inn, og siden har de hatt en jevn strøm av besøkende. 

  Til å begynne med var det nok nyhetens interesse som gjorde at mange tok turen, men nå har vi mange stamgjester, forteller Oda. Jeg elsker at vi allerede har kunder som sier “jeg skal ha det samme som sist” når de bestiller! 

   

  to menn med kaffekopp ved et bord

  Fyller et behov

  Kompis ligger godt synlig når du ankommer Moan; på hjørnet mot den første rundkjøringen når du kommer fra E6. 

  Det er et veldig eksponert sted, og vi har lenge følt at det manglet noe her, sier Arild Berg, som er arbeidende styreleder og eier hos Berg Eiendom. Da Rune Elnan flyttet bakeriet sitt lenger bort på Moan, benyttet vi anledningen til å bygge ut lokalene her, forteller han.

   

  Smilende mann inne på en restaurant

  Det er Berg Eiendom som eier bygget Kompis nå har flyttet inn i, og Arild er svært godt fornøyd med nykomlingen.

  Konseptet deres, med hamburger, pizza og milkshake, utfyller det vi allerede har på området, sier han.

  Etter en anbudsprosess gikk jobben med å renovere lokalene, til Lag Entreprenør. 

  Vi er veldig fornøyde både med prosessen og med resultatet, sier Arild. – Lag er både dyktige og lettvinte å jobbe med, og lokalene ble akkurat som vi ville ha dem. 

  Og det sier en del. Kompis-konseptet skiller seg nemlig ut fra mange andre restauranter, med gammelt bølgeblikk, synlige OSB-plater, grønnplanter over alle bordene, stoler fra en nedlagt barneskole og lekre fliser. Slikt blir det godt arbeidsmiljø av. 

  Alle vi som jobber her er enige om at det er gode lokaler å jobbe i, sier Oda.

   

  Noe for alle

   

  Smilende mann i strikkegenser foran en vegg med tegninger

  Ole Daniel Kjesbu er prosjektleder hos Lag, og han har hatt ansvaret for totalrenoveringen av lokalene. For samtidig som lokalet er dobbelt så stort nå som da arbeidet begynte, er det mer energieffektivt; med nytt ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner og varmepumper. 

  – Selv om Lag har bygd restauranter tidligere, er dette første gang jeg er med på det, forteller han. – Heldigvis er vi et godt tømrerlag, og det har vært et spennende å morsomt prosjekt. Jeg syns det ble skikkelig kult her – og så er det jo ikke noe minus å bli invitert både på mønsås og på prøvesmaking av maten på menyen, da! 

  Og det er ikke bare Lag-arbeiderne som er fornøyde med maten. Stadig flere finner vegen til Kompis. 

  Vi har åpent hver dag, og særlig har vi mange innom på søndager, sier Oda. Jeg tror vi har funnet oppskriften på en familievennlig restaurant: Her er det god plass til barnevogn og rullestol, du kan spise her eller bestille take-away og du kan komme i både joggebukse og dress. Her er det plass til alle! 

   

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag