Kontakt
  Mor, far og baby foran et rundt speil

  Fikk både baby og drømmebad

  Våtromstapetet med lyseblå blomster og boblebadet fra 1987 måtte gi tapt da Silje og Odd Arne fant ut at familien skulle utvides fra 2 til 3.


  Det var strengt tatt på tide. Det badet hadde vært modent for oppussing i 10 år, flirer Odd Arne Bjørgvik. 

  Som så mange andre vordende foreldre bestemte han og samboeren Silje Kjeøy seg for å pusse opp badet slik at de var klare for småbarnstilværelsen. Jobben ga de til svoger og leder for serviceavdelingen i Lag Entreprenør; Tor Arne Leirset. 

  Vi hadde gode erfaringer med Lag, og de fikk mye skryt fra folk vi kjenner også, sier Silje. Dessuten var det betryggende for oss at det var Tor Arne som var prosjektleder på jobben. 

  Alt på stell

  Odd Arne kjøpte huset i Inndalen i Verdal for 5 år siden, og for 3 år siden flyttet Silje inn. De er begge opptatt av å ha det fint rundt seg, og har både byttet kjøkken og malt opp flere vegger. Nå sto altså badet for tur. 

  Badet hadde nok holdt et par år til, men det var greit å ta det før det ble noen lekkasjer eller andre større problemer, sier Tor Arne i Lag. 

  Det var allerede ting på badet som ikke fungerte helt optimalt. Flisgulvet hadde helling fra sluket; ikke mot, og varmekablene var ødelagt. 

  Noen steder var gulvet skikkelig varmt, og andre steder var det iskaldt fordi varmekablene ikke fungerte i det hele tatt, smiler Silje.

  Silje og Odd Arne bestemte seg også for å ta litt plass fra soverommet som ligger vegg i vegg med badet for få et litt større bad. Nå er badet på vel 8 kvadratmeter; mer enn stort nok for den lille familien.

  Kort prosess

  Tor Arne allierte seg med Elman, Enes og Olsen og Rørlegger´n Verdal; og sammen fikk de badet ferdig på bare 4 uker. Nå koser Odd Arne, Silje og lille Albert Johan på 8 måneder seg med et splitter nytt bad.

  Dette har de gjort under oppussingen:

  • Det gamle flisgulvet er erstattet med våtromsbelegg.
  • På veggene er det lagt våtromsplater.
  • Det gamle badekaret er erstattet med en romslig dusj med plass til badebaljen til minstemann. 
  • Badet er utvidet så det er plass til stellebord. 
  • Det store vinduet på badet ble byttet ut med et mindre.
  • Det er lagt nye varmekabler; som trekker mindre strøm enn de gamle.
  • Det er lagt nytt gipstak.
  • Den nye innredningen er både tidløs og gjennomført; med svarte møbler og detaljer.

  Dette ble akkurat som vi ønsket oss, sier Silje, og vi får mye skryt fra alle som besøker oss. 

  Faktisk er det ikke bare tobeinte som syns badet har blitt fint. En dag Silje var på badet, fikk hun en følelse av at det var noen som så på henne. Det var ei elgku og en elgkalv som sto og kikket inn vinduet. 

  De virket fornøyde med det de så, ja, smiler Silje. 

  Det er ikke alle som kan skilte av at de har et elg-godkjent bad! 

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag