Kontakt

  Godt trepartssamarbeid

  – For oss er det en selvfølge å involvere klubben og de tillitsvalgte, sier Lars Petter Sjøvold, som er daglig leder i Lag.

  Klubben satt tett på prosessen da Byggmesteran i forrige uke endret navn til Lag Entreprenør AS.

  – Vi har vært involvert hele veien, sier Ole Morten Helden, som er klubbleder i Lag Entreprenør.
  – Dette har rett og slett vært et trepartssamarbeid helt etter boka.

  Tett på

  De siste månedene har ledelsen i selskapet, i tett samarbeid med klubbleder og brandingbyrået Kind Conceptual Branding, jobbet i all fortrolighet med å bytte navn på firmaet.

  Da resten av firmaet fikk vite om navnebyttet på et allmøte torsdag 4.november, var også hovedtillitsvalgt Dag Ivar Indahl allerede informert.

  – For oss er det en selvfølge å involvere klubben og de tillitsvalgte, sier Lars Petter Sjøvold, som er daglig leder i Lag Entreprenør.

  – Vi føler at det har vært en ryddig prosess fra start til slutt, sier Ole Morten. – Som klubbleder føler jeg at jeg har blitt tatt på alvor. Mange av verdiene for oss som klubb gjenspeiles i det nye navnet vårt: Vi er et lag som plikter å gjøre hverandre gode og prestere sammen. Jeg vil også si at det er veldig betryggende for oss å jobbe i et firma som i så stor grad respekterer og verdsetter trepartsamarbeidet så høyt.

  Stein på stein

  Byggmesteran har vært i kontinuerlig vekst helt siden Egil og Liv Grande og Torbjørn Leirset etablerte firmaet tilbake i 2004.

  – De bygde en solid grunnmur for det Lag Entreprenør er i dag; En regional totalentreprenør med 75 ansatte, sier Sjøvold.
  – Nå gleder vi oss til å utvikle Lag i samarbeid med de ansatte, samarbeidspartnere og kundene våre.

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag