Kontakt

  Byggmesteran endrer navn til Lag Entreprenør

  – Det nye navnet er langt fra tilfeldig valgt, sier Lars Petter Sjøvold, som er daglig leder

  17 år etter at Byggmesteran ble etablert, endrer firmaet navn til Lag Entreprenør.

  – Det nye navnet er langt fra tilfeldig valgt, sier Lars Petter Sjøvold, som er daglig leder.

  – Navnet forteller mer om hvem vi er og understreker det vi allerede står for: Vi er et lag som jobber sammen, deler de samme verdiene og strekker oss mot felles mål.

  Stein på stein 

  Da Egil og Liv Grande og Torbjørn Leirset etablerte Byggmesteran i 2004, var de 10 ansatte, og de fleste oppdragene var på Innherred. Det varte ikke lenge. Gode skussmål og fornøyde kunder gjorde at Byggmesteran ble en stadig mer betydelig aktør, både på Innherred og regionalt. Etter hvert tok de også oppdrag over hele landet.

  – Byggmesteran bygde en solid grunnmur for det Lag Entreprenør er i dag; en regional totalentreprenør med 75 ansatte, sier Sjøvold. – Vi har stor respekt for de verdiene og tradisjonene firmaet har stått for i alle år, og tar med oss det inn i framtiden.

  Ett lag 

  Selv om Byggmesteran er historie, vil signalbyggene Byggmesteran står bak prege Innherred og Midt-Norge i mange år; Alt fra barnehager, skoler og boligkompleks til omsorgsboliger og næringsbygg.

  Nå skal Lag Entreprenør utvikles videre sammen med ansatte, samarbeidspartnere og kunder. Samtidig som Lag sikter mot nye, store totalentrepriser, er oppdragene for privatpersoner minst like viktig.

  –  Nå skal vi fortsette jobben med å realisere drømmene til kundene våre, sier Sjøvold.

  –  Det ser vi frem til!

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag