Kontakt
  snekker foran sag

  Bli kjent med lærlingen Jørund

  – Hvorfor jeg søkte læreplass hos Lag? Det virket som en fin bedrift med mange trivelige folk og mye variert arbeid. Nå som jeg er lærling her, kan jeg skrive under på at det stemmer!

  Jørund fra Verdal har alltid snekret. Helt siden han var liten har han vært med ned i snekker-kjelleren hjemme på gården, og sett morfaren trylle frem noe fra treet; alt fra gyngestoler til interiør. Da Jørund skulle velge retning på videregående, var han ikke et øyeblikk i tvil om hva han skulle velge. 

  Jeg skjønte at jeg hadde valgt riktig allerede første dag på skolen, smiler han.
  Etter at jeg ble lærling, har jeg blitt enda sikrere. Det er godt å gjøre noe annet enn å sitte på skolebenken; godt å holde på ute i friskluft og få rørt seg litt.

  Snekker i trapp
  Smilende snekker foran anleggsmaskin

  Det tok ikke lang tid før Jørund ble varm i trøya. Det at det er enkelt å spørre kollegaer om hjelp når det er noe han står fast på, er en av de tingene han setter størst pris på. 

  Jeg jobber sammen med mange flinke folk, og jeg lærer noe nytt hver dag, sier han. 

  Etter å ha bygget rekkehus på Kvilstad noen måneder, skal Jørund få prøve seg på reiseoppdrag. Nå venter brakkelivet i Trondheim, hvor han skal være med og sette opp leilighetene på Tiller. 

  Jeg gleder meg skikkelig, sier han. Det er så mye nytt å lære hele tiden!

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag