Kontakt
  Om Lag

  Samspill, kvalitet og bærekraft i alle lag

  Samarbeid har stått sentralt hos oss i snart 20 år, og samarbeid skal fortsette å definere oss i fremtiden. Sammen leverer vi bærekraftig kvalitet.

  Nytt navn, samme solide kompetanse

  Nytt navn, samme solide kompetanse

  Et lag handler om å skape, forme og utvikle. Det handler om samhold og samspill.
  Et lag er et fellesskap, en enhet med felles verdier.

  Menneskene

  Ett lag

  Samhold gir ikke bare styrke, men også muligheter. Styrke til å gjøre hverandre dyktigere i vårt arbeid og muligheter til å skape enda bedre og bærekraftige prosjekter. Vårt lag teller over 75 ansatte, og vi er i dag en av de største entreprenørene i Midt-Norge.

  Mer om menneskene

  Fokus

  Flere lag

  Med bred erfaring og solid fagkompetanse utfører vi alt innen tømmer- og snekkerarbeid, blant annet nybygg, tilbygg og rehabilitering av hus og hytter. Vi skifter vinduer og dører, bygger terrasser og setter opp garasjer. Sammen med dyktige samarbeidspartnere har vi også ekspertisen som kreves for å være totalentreprenør på større prosjekter.

  Bærekraft

  Alle lag

  Det hviler et stort ansvar på alle oss som bygger nye bygg og rehabiliterer gamle. Vi skal bidra til en bærekraftig fremtid. Det forplikter.

  Menneskene og naturen er vår viktigste ressurs. Derfor prioriterer vi helse, miljø og sikkerhet i alt vi gjør, og derfor jobber vi systematisk med bærekraft på alle prosjektene våre. Det skylder vi generasjonene som kommer etter oss.

  Lag Entreprenør er Miljøfyrtårnsertifisert.