Kontakt
  Om Lag

  Samspill, kvalitet og bærekraft i alle lag

  Samarbeid har stått sentralt hos oss i snart 20 år, og samarbeid skal fortsette å definere oss i fremtiden. Sammen leverer vi bærekraftig kvalitet.

  Et lag med solid kompetanse

  Et lag med solid kompetanse

  Med over 60 ansatte med bred erfaring og solid fagkompetanse er Lag Entreprenør er en av de største entreprenørene på Innherred.

  Vi er lokalisert i Verdal, men vi har oppdrag både i Trøndelag og andre steder i landet.

  Menneskene

  hjelm og mann

  Ett lag

  Samhold gir ikke bare styrke, men også muligheter. Styrke til å gjøre hverandre dyktigere i vårt arbeid og muligheter til å skape enda bedre og bærekraftige prosjekter.

  Mer om menneskene

  Lagarbeid

  Flere lag

  Vi utfører alt innen tømmer- og snekkerarbeid, blant annet nybygg, tilbygg og rehabilitering av hus og hytter. Vi skifter vinduer og dører, bygger terrasser og setter opp garasjer. Sammen med dyktige samarbeidspartnere har vi også ekspertisen som kreves for å være totalentreprenør på større prosjekter for private aktører og det offentlige.

  Bærekraft

  Alle lag

  Det hviler et stort ansvar på alle oss som bygger nye bygg og rehabiliterer gamle. Vi skal bidra til en bærekraftig fremtid. Det forplikter.

  Menneskene og naturen er vår viktigste ressurs. Derfor prioriterer vi helse, miljø og sikkerhet i alt vi gjør, og derfor jobber vi systematisk med bærekraft på alle prosjektene våre. Det skylder vi generasjonene som kommer etter oss.

  Her kan du lære mer om hvordan vi jobber med bærekraft.

  Verdiene våre

  mann som holder i en planke

  Regionens ledende totalentreprenør 

  Vi bygger for å realisere drømmer og sette bærekraftige spor i samfunnet. 

  Lær mer om verdiene våre.