Kontakt
  Smilende mann foran et stort vindu

  Med kjærlighet til skogen

  Det sier seg selv at du trenger en del plass når du selger alt fra plante til planke. Nå som Norlog har flyttet inn i splitter nye lokaler i Røra næringspark, er de klare til å vokse videre.

  Om bygget ble som vi hadde håpet? Ja, det ble som bestilt, sier Arve Stenstad; daglig leder i Norlog. 

  Sammen med broren Jørn Indgul startet han Norlog i melkerommet hjemme på gården på Røra for 20 år siden. De startet i det små med å selge sagbruk, høvler, snekkermaskiner og skogsutstyr til skogbruket, og etter hvert vokste de seg ut av lokalene sine. Da Røra næringpark ble ferdig regulert, var brødrene raskt ute med å sikre seg tomt. Nå står det nye bygget ferdig. 

  Vi er veldig fornøyde, smiler Arve. Det er ikke fritt for at det er litt ekstra stas å ta imot kundene i nye, flotte lokaler; og det er ekstra trivelig å komme på jobb på morgenen. 

  Bygg med et stort vindu og en lastebil parkert utenfor
  Smilende mann på kontor

  Dekker alle behov

  Som seg hør og bør for en bedrift som leverer skogsbruksmaskiner- og utstyr, er det treverk på alle flatene i bygget. Ikke bare ser det lekkert ut; men det både lukter og puster godt. Og bygget, som har et bruksareal på 1400 kvadratmeter, er tilpasset alle behovene til Norlog:

  • Butikklokalene er innbydende og har store vindusflater. 
  • Kontorene til de som jobber i administrasjonen er lyse og romslige. 
  • De har fått både små og større møterom til kundemøter; fullt utstyrt med videokonferanseutstyr. 
  • Spiserommet er stort og har utgang til en takterrasse som nok kommer til å bli flittig brukt på solfylte dager. 
  • Det er høyt under taket og bredt mellom reolene på hovedlageret, slik at det er god plass til trucker og til å bygge reoler i høyden. 
  • På servicelageret er det plass til flere reoler enn de har satt inn i dag. 

  Det er uvanlig å bruke massivtre på et lagerbygg, sier Thomas Hermann, som er anleggsleder i Lag Entreprenør. Det er et forseggjort bygg som jeg tror Norlog kommer til å ha glede av i lang, lang tid. 

   

  Vokse inn i himmelen

  Siden starten for 20 år siden har antall ansatte økt til 13. 3 av dem sitter på kontoret i Sandefjord. 

  Interessen for skogbruksutstyr har gått jevnt oppover, og har for alvor skutt fart de siste årene, sier Arve. Siden oppstarten har vi solgt over 6000 skogbruk; og hele 600 av dem ble solgt i 2021.

  Derfor var det også naturlig for Norlog å investere i et større bygg enn det de har behov for i dag. 

  Vi har jobbet langsiktig i 20 år, og det skal vi fortsette med, sier Arve. Målet med det nye bygget var at det skulle være godt å jobbe i og stort nok til å vokse i. Det har vi klart – og mye av æren for det er det Lag Entreprenør som skal ha. De har vært ryddige og profesjonelle fra A til Å – fra de bisto oss med byggesøknaden og helt til vi satte nøkkelen i døra. Det var uansett så mye å tenke på i prosessen at det var godt å ha en totalentreprenør å stole på! 

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag