Kontakt

  Midt i smørøyet på Skogn

  – Sentrumsgården er en av de største salgssuksessene jeg har vært med på, sier Bjørn Winge

  Alt går etter skjema i Sentrumsgården på Skogn – og siden etterspørselen har vært så stor, har byggherren allerede bestemt at de går i gang med å sette opp enda et leilighetskompleks.

  – Sentrumsgården er en av de største salgssuksessene jeg har vært med på, sier Bjørn Winge, – og det skjønner jeg godt. En finere plassering her i sentrum er det ikke mulig å finne!

  Og Bjørn, som er daglig leder hos byggherren Nordbohus byggservice AS på Verdal, vet hva han snakker om. Selv om han i dag bor rett over svenskegrensa, banker hjertet hans litt ekstra for Skogn, hvor han bodde hele oppveksten.

  – Vi må virkelig levere her, ellers blir det vel pinlig for meg, humrer han. – Og levere, det klarer vi virkelig! Se på denne utsikten da, den er helt magisk!

  Fornyer Skogn sentrum

  Sentrumsgården er nemlig vendt slik at du kan se sjøen fra leilighetene. Og det er ikke alt:

  • Er du heldig med været, kan du ta både morgenkaffen og kveldskaffen i sola

  • Alle leilighetene har parkeringsplass i kjelleren. Parkeringsplassene er klargjort for elbil-lading.

  • Det er egne gjesteparkeringsplasser

  • Det er naturligvis heis i bygget

  • Leilighetsbygget blir omkranset av en liten park

  • Alle leilighetene har vannbåren gulvvarme

  • Du kan gå i tøflene ned til butikken, og det er kort veg til både jernbanestasjonen og bussholdeplassen

  – Vi er ordentlig stolte at bygget, og gleder oss veldig til å vise frem leilighetene, sier Bjørn.

  Bygd av Lag Entreprenør

  Stolt er også Lars Petter Sjøvold, som er daglig leder i Lag Entreprenør. Lag Entreprenør er totalentreprenør på Sentrumsgården, og så og si alle underleverandørene er også lokale.

  – Vi setter stor pris på at vi fikk dette prosjektet, forteller Lars Petter. – Vi har fått med oss dyktige underentreprenører, og gleder oss til å levere over et så fint prosjekt både til Bjørn og Nordbohus og alle som har kjøpt leilighet her. Vi gleder oss allerede til neste prosjekt sammen.

  – Vi har hatt et veldig godt samarbeid med Lag Entreprenør, sier Bjørn. – De er dyktige, og de er blide og trivelige å jobbe sammen med; akkurat som vi forventet.

  Neste sommer blir det mer byggeaktivitet på Skogn, for da begynner byggingen av Sentrumsgården 2.

  – Det er tydelig at vi har truffet en nerve med disse leilighetene, mener Bjørn. – Det er mange som liker tanken på å bruke tiden på noe annet enn å klippe plen og måke snø, og nå får de muligheten.

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag