Kontakt

  Ønsker du deg nytt hus til jul?

  Blir det du som henger opp julestjerna i et splitter nytt rekkehus på Bruborg i Levanger?

  Blir det du som henger opp julestjerna i et splitter nytt rekkehus på Bruborg i Levanger?

  Lekkert, svart kjøkken. Eikeparkett, lyse flater, balansert ventilasjon, gulvvarme, peis og store vinduer. De 6 rekkehusleilighetene som står ferdige før jul, får et klassisk, nordisk uttrykk; og venter bare på å kles opp i din drakt. 

  Trenger du et nytt sted å bo før jul, vil nok dette være førstevalget for mange, sier Robert Keim-Varslot. 

  Han er daglig leder i Rostu Bolig AS, og har hatt ansvaret for utbyggingen av Kvilstad boligpark på Bruborg. På få år har Kvilstad blitt et populært sted å bo for mange. Ikke rart – her er det gangavstand til Levanger sentrum og til store arbeidsplasser som sykehuset og Alti Magneten – for å nevne noen. Og siden Frol barneskole ligger rett i nærheten, er Kvilstad et populært sted å slå seg ned for barnefamilier. 

  Noe av det som er så fint med disse leilighetene, er at de passer for alle; uansett livssituasjon, sier Robert. Trenger du leieinntekter, kan du sikre deg en av de to leilighetene som har hybel. Trenger du et ekstra soverom i tillegg til de tre som allerede er der, kan du bruke den minste av de to stuene til det. Tanken er at det skal være enkelt å bo her! 

  To menn med hjelm ser på en stor pakke med parkett
  to smilende menn med hjelm på en veranda

  Godt med plass

  De fire tømrerne i Lag Entreprenør og de andre lokale håndverkerne på byggeplassen er i godt driv. For et utrent øye ser det ut til at det er mye arbeid igjen, men Ole Daniel Kjesbu, som er prosjektleder for Lag, har hvilepuls og vel så det. 

  Det går på skinner, dette prosjektet, smiler han. 

  Det er Robert enig i. 

  Jeg er veldig godt fornøyd både med jobben og samarbeidet oss imellom, sier han. Det er enkelt å kommunisere med Ole Daniel, og han er flink til å holde meg orientert om fremdriften. 

  to snekkere går på en byggeplass

  I dag er Robert på byggeplassen for å se på fremdriften. Han nikker fornøyd når han ser hvor langt de har kommet både innvendig og utvendig. Det er nemlig ikke bare leilighetene som er forseggjort. Også utendørs er det lagt flid i at det skal være fint å bo her: 

  • Rekkehusleilighetene har romslige terrasser med vid utsikt og flotte solforhold.
  • Hvert rekkehus har en stor carport.
  • Det er godt med plass til parkering både til egne biler og til gjester. 

  Og så har vi sportsboden da, sier Robert. Mange av husene som bygges i dag, har lite lagringsplass, men her er det plass til både sykler og ski i massevis. 

  utsikt over hus og jorder

  Noe for deg? 

  Når de siste 6 rekkehusene står ferdige, er Kvilstad boligpark ferdig utbygd.

  Det er siste sjanse til å skaffe seg en rekkehusleilighet som ingen har bodd i før deg, sier Robert. 

  Lurer du på noe om rekkehusene? Her finner du mer informasjon. 

   

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag