Kontakt

  Årets lærlinger er på plass

  Også i år tar Lag Entreprenør inn nye lærlinger. I dag har de sin første ordentlige arbeidsdag, og vi ønsker dem velkommen til oss!

  – Vi er glade for at vi også i år har fått lærlinger som både er lærevillige og interesserte i faget, sier Hanne Grande Dahlum, som er HR-leder hos Lag Entreprenør.

  Christer Odin Rinnan, Martin Verås og Nicklas Grande Smulan har gått byggfag på Verdal videregående skole og er tømrerlærlinger, mens Sivert Duvsete Nilsen kommer rett fra ungdomsskolen og skal gjennom et fireårig løp hvor han får både fagbrev og studiekompetanse når han er ferdig.

  Spennende yrke

  Gutta forteller at de alltid har vært interesserte i snekring, og flere har bygd trehytter i barndommen. Byggfag var derfor et naturlig førstevalg for dem. Og da de skulle søke læreplass, var det like naturlig for dem å søke seg til Lag Entreprenør.

  – Jeg har hørt mye bra om Lag Entreprenør, forteller Sivert. – Jeg kjenner flere som jobber her som liker seg veldig godt, så jeg har fått et godt inntrykk.

  Fredag var lærlingene samlet for første gang for HMS-gjennomgang, innføring i timeføring, demonstrasjon og opplæring i bruk av farlig utstyr og møte med OBI – opplæringskontoret for byggfagene i Trøndelag.

  – Det er en selvfølge for oss å ta inn lærlinger, forteller Grande Dahlum. – Vi har hatt lærlinger i mange år nå, og mange av dem har fått jobb hos oss etter at de har tatt fagbrevet.

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag