Kontakt
  Smilende mann

  Enda mer reklame til folket!

  Det tok ikke mange år før nybygget til GV Reklame sto ferdig før de skjønte at de trengte mer plass.

  Det tok ikke mange år før nybygget til GV Reklame sto ferdig før de skjønte at de trengte mer plass.

  – Det er jo et luksusproblem, smiler Ole Gunnar Vestvik, som er daglig leder for den tradisjonsrike verdalsbedriften. – Det at vi har vokst ut av lokalene våre er jo bare et bevis på at det er mange som handler med oss. 

  GV Reklame er en av Trøndelags ledende leverandører av skilt og dekor til både biler og bygg. Brorparten av kundene deres kommer fra Innherred, men de har også kunder som kommer langveis fra for å få hjelp. Bedriften, som ble etablert i 1986, har vokst år for år siden oppstarten, og i dag har de 17 ansatte. 

  Mann på et verksted

  Det tok 3 år fra Ole Gunnar for alvor begynte å tenke på å utvide lokalene til det nye tilbygget sto ferdig. Jobben var det vi i Lag som fikk. Nå har de ansatte i GV 1100 kvadratmeter å boltre seg på, og betydelig mer lagringsplass, plass til montering og de nye maskinene firmaet har investert i.

  – Det å bygge ut lokalene er en langsiktig investering, sier Ole Gunnar, – men de 300 nye kvadratmeterne er verdt hver eneste krone!

  Tilbygget består av 2 haller; hvorav en av dem har lydisolering. GV har akkurat kjøpt og tatt i bruk to splitter nye maskiner, og når produksjonen går for fullt, kan det gå høylytt for seg. 

  – Det at vi har et dedikert område for støy, gir bedre arbeidsforhold for oss andre, forteller Ole Gunnar. 

  I tilknytning til nybygget har GV fått en carport hvor de kan oppbevare både biler og utstyr. 

  To menn som smiler

  På lag med Lag

  Oppdraget med tilbygget gikk til Lag Entreprenør, og jobben som prosjektleder gikk til Peder Wold. 

  – Fra utsiden kan bygget kanskje se enkelt ut, men det er det absolutt ikke, sier Peder.
  – Det er mye teknisk som skal fungere i et slikt bygg. 

  Bygget er tegnet av Letnes arkitektkontor, og et trenet øye ser raskt at ingenting er overlatt til tilfeldighetene verken når det gjelder utformingen eller fargebruken. 

  – Vi er veldig godt fornøyd med den jobben Lag har gjort, sier Ole Gunnar. – De har holdt seg både til budsjettet og til tidsplanen; tross utfordringene med råvarer etter pandemien. Peder har vært flink til å oppdatere oss, og vi har hatt jevnlige fremdriftsmøter. 

  Det er en måneds tid siden GV tok i bruk de nye lokalene, og både sjefen sjøl og de ansatte er glade for den ekstra plassen de har fått. 

  – De morsomste arbeidsdagene er de hvor alle maskinene går samtidig, og det skjer stadig oftere. Nå kan vi hjelpe enda flere å bli synligere enda raskere, sier Ole Gunnar. 

  Smilende mann foran en varebil

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag