Kontakt

  Lag Entreprenør bygger brannstasjon

  Spaden settes i jorda 6. april. Ole Jørgen Wold i Lag Entreprenør skal være anleggsleder, og 9 tømrere skal jobbe på prosjektet.

  Nå blir det ny brannstasjon i Skaun kommune – og Lag Entreprenør har fått totalentreprisen på oppdraget.

  – Vi er både stolte og glade over signeringen, forteller Bjørnar Nilsen, som er Prosjekt- og prosjekteringsleder i Lag Entreprenør.

  Beste tilbyder

  Anbudskonkurransen fra Skaun kommune var en såkalt Best Value Procurement (BVP). Konkurranseformen er relativt ny i byggebransjen i Norge, og den er også ny for Lag Entreprenør.

  – Kort forklart er dette er en moderne metode for innkjøp og anskaffelser som ser mer på kvalitet og kompetanse enn bare på pris, forklarer Bjørnar. – Filosofien er at vi som tilbyder vet bedre enn oppdragsgiveren hva som skal til for å få satt opp det bygget de ønsker seg.

  Siden konkurranseformen ikke åpner for noen form for samhandling eller kommunikasjon med byggherren før kontrakten er undertegnet, er tilbudet i sin helhet basert på spesifikasjonene i utlysningen. Lag Entreprenør samarbeidet med Sweco og Archus på prosjektet.

  – Vi syns jo det er en fjær i hatten at vi vant konkurransen den første gangen vi prøvde oss på noe slikt, smiler Bjørnar. – Nå ser vi frem til å starte jobben med å bygge den nye brannstasjonen.

  Spaden i jorda

  Spaden settes i jorda 6. april. Ole Jørgen Wold i Lag Entreprenør skal være anleggsleder, og 9 tømrere skal jobbe på prosjektet. Støren Treindustri er allerede med på laget, og det kommer snart utlysninger for tilbydere.

  Brannstasjonen overleveres til Skaun kommune 17. desember.

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag