Kontakt
  Tre menn holder et banner det står Lag Entreprenør på mellom seg

  Lag Entreprenør flytter til Melkevegen

  Lag Entreprenør har vokst oss ut av lokalene i Russervegen. Nå har vi kjøpt Melkevegen 8, og går i gang med å totalrenovere lokalene i løpet av året.

  De siste årene har vi fått stadig flere ansatte i Lag, og nå er vi oppe i 75 ansatte, forteller Lars Petter Sjøvold, daglig leder i Lag. Da vi fikk muligheten til å kjøpe bygget i Melkevegen, hvor vi allerede leier lager, slo vi til. Ikke bare kjenner vi bygget fra før; men det er viktig for oss å fortsatt være en del av kompetansemiljøet i Industriparken. 

  Renovering

  Bygget, som tidligere huset Trønderrør, skal nå renoveres etter alle kunstens regler. 

  Det er mye bærekraft i det å gjenbruke et gammelt bygg, sier Sjøvold, og vi skal ha dette fokus når vi går i gang med planleggingen av renoveringen. 

  Det innebærer blant annet å gjenbruke materialer der det er mulig, velge materialer med lang levetid, bruke miljømerkede produkter og å velge energieffektive løsninger for oppvarming og isolasjon. 

  I tillegg til isolasjonen, ligger det også mye historie i veggene i Melkevegen 8. Faktisk var det bestefaren til Lars Petter som satte opp bygget i sin tid. 

  Det gir det en ekstra dimensjon for meg, smiler Lars Petter, men vi valgte å kjøpe bygget fordi vi ser at det har potensiale til å bli et godt sted å jobbe og et godt sted for kunder og leverandører å komme innom. I og med at tømrerne allerede er innom Melkevegen med jevne mellomrom for å hente det de trenger på lageret, kommer mange av de ansatte til å treffes oftere enn det de gjør nå. 

  Involverer de ansatte

  I disse dager blir det satt sammen en arbeidsgruppe som skal starte med planlegging av renoveringen. Tanken er å leie ut 1.etasje i bygget og ta i bruk lokalene i 2.etasje selv. 

  Planen er å flytte inn i de nye, flotte lokalene neste sommer. 

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag