Kontakt

  Ungdomsskole 3300 kvadratmeter Trøndelag Ørland kommune

  Botngård ungdomsskole

  Skolebygg med skolegård
  Detaljbilde av veggen på en ungdomsskole
  Et stort innendørs amfi

  Fakta

  Type:
  Ungdomsskole
  Kvm.:
  3300 kvadratmeter
  Sted:
  Trøndelag
  Oppdragsgiver:
  Ørland kommune

  Sommeren 2020 sto den ungdomsskolen i Bjugn ferdig. Signalbygget, som befinner seg ved innkjørselen til Bjugn sentrum, ble bygget på i overkant av et år; side om side med den eksisterende barne- og ungdomsskolen som hadde normal drift i hele byggeperioden. 

  Lag Entreprenør var totalentreprenør på den nye skolen, og vi samhandlet svært godt både med kommunen og lokalmiljøet gjennom hele samspillsentreprisen. 

  Både ungdommene og de ansatte nyter nå godt av en ny, innholdsrik skole. Klasserommene er samlet på den øverste etasjen; administrasjonen, lærerarbeidsplassene og Mat og helse-rommet ligger på den midterste planet mens de øvrige undervisningsrommene (for eksempel sløydsalen) ligger på det nederste planet.

  Hovedinngangen har glassfasade og leder inn til det gedigne hjertet midt i bygget, hvor et stort amfi med musikkrom gir mulighet til å samle mange barn og voksne ved ulike anledninger. 

     Uteområdet er laget for å tjene hele bygda, både i skoletiden og på fritida. Området for skating, klatring og ballspill gir utfordringer for de større barna, mens de små i tillegg kan boltre seg med trampoliner og husker.