Kontakt

  Røstad studentboliger

  De skal ikke mangle noe, studentene som flytter inn i de splitter nye studentboligene til Nord Universitet på Røstad i Levanger til høsten.

  Boliganlegget, som har 75 leiligheter og 75 hybler, ble overlevert til Studentinord, studentsamskipnaden for studenter ved Nord universitet i juni. Lag Entreprenør har vært totalentreprenør på bygget, og vi har hatt mange gode, lokale samarbeidspartnere med på laget.

  – Dette har vært et spennende oppdrag, og både vi og Studentinord syns det nye bygget er flott, sier Olav Lian i Lag Entreprenør, som har vært prosjektleder.

  Flotte fasiliteter

  Studentboligene har fire ulike utforminger:

  • hybel med eget bad

  • hybel med eget bad, universell utforming

  • ettroms leilighet

  • ettroms leilighet, universell utforming

  Leilighetene har egne kjøkken, mens hyblene har fine felleskjøkken. Det er felles oppholdsrom for sosialisering og hjemmestudier på hver etasje, og i tillegg er det en flott fellesstue med utsikt i toppetasjen.

  Studentene har tilgang til boder og til fellesvaskeri. Det er både sykkelparkering og parkeringsplasser utenfor bygget.

  Midt i smørøyet

  Studentboligene på Røstad er i tøffelavstand til alt et studenthjerte måtte ønske seg. Studentboligene ligger praktisk talt på campus Levanger, noen steinkast unna universitetsområdet, treningssenter, svømmehall, badestrand, matbutikk, apotek og studenthuset.

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag