Kontakt

  Som plommen i egget i Kvislaparken

  Høres det fristende ut å bo i en splitter ny leilighet i en helt ny bydel så og si midt i smørøyet på Verdal? Nå har du sjansen!

  Det bygges på Verdal. I løpet av de neste årene kommer det over 200 nye leiligheter i Kvislaparken, som ligger mellom Reinsholm og Tinna. De første leilighetene skal stå ferdig til jul – og nå kan du sikre deg en av dem!

  – Alt er i rute med byggingen, forteller Lars Petter Sjøvold, som er daglig leder i Lag Entreprenør. – Kjøper du deg inn her, kan du feire jul i en helt ny leilighet.

  Fra 0-100 år

  Kvislaparken ligger et steinkast fra Meny og et litt lengre steinkast fra stasjonen, Amfi og sentrum.

  – Beliggenheten er helt suveren, smiler Brynjar Farstad, som er daglig leder i byggherren; Stiklestad Eiendom. – Her kan du rusle bort og kjøpe frokost, trille med deg kofferten bort til stasjonen når du skal ut og reise eller være i sentrum på bare 5 minutter. Enkelt blir det også, for det kommer en helt ny gangsti rett inn til både Meny og sentrum.

  Stiklestad Eiendom har sittet på tomta siden 2013. I 2020 fikk Lag Entreprenør ansvaret for totalentreprisen, og nå er byggingen i full gang. Med seg på laget har Lag Entreprenør bare lokale entreprenører.

  – Det er gull verdt for oss å ha lokale samarbeidspartnere, forteller Brynjar. – Vi har samarbeidet med Lag Entreprenør i sikkert 15 år, og vi vet at de leverer god kvalitet og at kundene blir fornøyde med leilighetene sine.

  Og fornøyde, det tror vi de som flytter inn i Kvislaparken også blir. Her blir det ikke spart på noe.

  – Noe av det unike med Kvislaparken, er de sosiale samlingspunktene som skal bygges, forteller Brynjar. – Her blir det noe for alle aldersgrupper; blant annet lekeplass, sandkasser og klatrepyramide for de minste og gapahuker, bord og benker for de voksne.

  Området skal få to store gårdstun med sykkelparkering, og det blir skjermet for trafikk.

  – Det er et påkostet prosjekt, dette, sier Brynjar.

   

  Få ledige leiligheter

  I første byggetrinn bygges det 34 leiligheter; alt fra rimelige to-romsleiligheter til førstegangsetablere og enslige til romslige 4-romsleiligheter med store balkonger.

  – Kvislaparken er det beste av to verdener, mener Lars Petter. – Her bor du både sentralt og landlig; midt i blinken både for småbarnsforeldre og for eldre som selger eneboligen til fordel for en mer lettstelt leilighet i sentrum. Vi gleder oss til folk får se hvor fint det blir her!

  Vil du finne ut mer om Kvislaparken? Her finner du tegninger, mer informsjon og kontaktinformasjon!

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag