Kontakt

  Sommerjobb som ga mersmak

  Aksel Mattingsdal har lyst til å bli snekker, og er strålende fornøyd med å ha fått sommerjobb hos Lag Entreprenør.

  – Det passet veldig bra å få sommerjobb her, ja, smiler Aksel. Fire unge verdalinger har fått sommerjobb hos Lag Entreprenør i sommer, deriblant 16 år gamle Aksel Mattingsdal fra Vinne.

  – Jeg fikk litt hjelp av mamma og pappa til å skrive søknad og lage CV, forteller Aksel. – Det tok ikke lang tid før både jeg og tre av kameratene mine, som også hadde søkt, fikk beskjed om at vi hadde fått sommerjobb hos Lag Entreprenør. Gjett om det ble god stemning i kompisgjengen den dagen!

  Godt rykte

  Aksel har søkt på byggfag på Verdal videregående skole til høsten, og håpet er å bli snekker. Han kjenner flere som har vært lærlinger hos Lag Entreprenør, og hadde hørt at det var et bra sted å jobbe.

  – Jeg trives kjempegodt her, forteller Aksel. – Jeg skal jobbe her i to uker, kanskje tre, og syns det er skikkelig gøy å gå på jobb.

  Aksel har fått prøvd seg på litt forskjellige oppgaver de siste ukene; alt fra maling i de nye lokalene til Boligbyggelaget Midt i Vektargata til fiksing og rydding rundt kontorene til Lag Entreprenør på industriområdet.

  – Jeg håper jeg kommer inn på byggfag, sier Aksel. – Og da skal du ikke se bort fra at jeg kommer til å søke læreplass hos Lag Entreprenør også.

  Endelig sommerferie

  Men før skolestart venter sommerferien. Når Aksel er ferdig med sommerjobben, gleder han seg til å henge med venner og til å bade masse. Pengene han tjener på sommerjobben, vet han hva han skal bruke til:

  – Det skal jeg spare så jeg kan kjøpe meg bil om et par år.

  Vi krysser fingrene for at Aksel kommer inn på byggfag og takker for at han ville komme og jobbe sammen med oss!

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag