Kontakt

  Mann i arbeidsklær bærer planker på skulderen

  Ta en titt på bordkledningen på huset ditt. Har den sprekker eller fuktskader? Da kan det være på tide å bytte den.

  Vedlikeholder du bordkledningen, kan den fint vare i både 50 og 100 år, men på et eller annet tidspunkt vil alle hus ha behov for å bytte hele eller deler av bordkledningen. 

  Hvordan ser du at du trenger ny bordkledning? 

  På noen hus kan du se at bordkledningen har sprukket opp, eller at den har fått råte. På andre hus er fukten mer skjult. Hvis treet er mykt og gir etter når du stikker en kniv eller en annen skarp gjenstand inn i det, er det på tide å bytte kledning. 

  Må du bytte all bordkledningen? 

  slitte planker

  På noen hus må du bytte all kledning på ytterveggene, men ofte holder det å skifte de skadde bordene. 

  Har du liggende kledning, kan det være enklere å bytte ut de skadde bordene enn om du har stående kledning. 

  Mens du likevel er i gang… 

  hånd som peker på en tegning av et hus

  Når du uansett er i gang med å oppgradere huset ditt, er det både enklere og rimeligere å ta unna flere arbeidsoppgaver samtidig.  

  Etterisolering

  Etterisolering gir deg bedre inneklima og en mer behagelig innetemperatur. Isolering reduserer nemlig varmetapet og gjør at du ikke trenger å bruke så mye strøm eller fyre så hardt for å varme opp huset. 

  Alle hus som er bygget før 1980-tallet er dårligere isolert enn det som er kravene i dag. Jo gamlere huset ditt er, desto flere kilowattimer med strøm kan du spare i året hvis du etterisolerer! 

  Nye vinduer og dører

  Snekker som installerer nye dører og vinduer

  Blafrer stearinlysene i vinduskarmen? Er vinduene vanskelige å åpne, eller danner det seg ofte kondens mellom rutene? Alt dette er tegn på at det er på tide å bytte vindu. Benytt anledningen til å sette inn nye, tette vinduer mens du likevel skal bytte bordkledning. 

  Gi huset et ansiktsløft! 

  Enten du har kjøpt nytt hus eller har bodd lenge i det samme huset, kan det være fristende å endre litt på fasaden. Kanskje er du lei av liggende bordkledning og vil bytte til stående? Kanskje vil du bygge ut verandaen, sette inn flere og større vinduer eller ta bort en dør som uansett ikke blir brukt? 

  Vi hjelper deg gjerne! 

  Vi i Lag Byggtjenester har lang erfaring med å bytte bordkledning, etterisolere, bytte dører og vinduer, bygge bad og alt det andre som gjør huset ditt slik du vil ha det.  

  Ta kontakt med oss i dag for en prat! 

  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag