Kontakt
  tømrer som bærer på planker

  Få støtte når du pusser opp

  Visste du at du kan få tilbake penger fra staten når du oppgraderer huset eller hytta?

  • Dårlig isolasjon
  • Vinduer og dører som trekker
  • Bordkledning som sprekker opp

  Kunne dette vært en beskrivelse av huset ditt? Da vil det utvilsomt lønne seg å gjøre oppgraderinger før vinteren kommer. Ikke bare vil det redusere strømregningen din, men det vil også gi deg et lunere og mer komfortabelt hus å bo i.

   

  Enova-støtte

  Enkelte oppgraderinger av boligen din kan utløse støtte fra Enova. Andre tiltak kvalifiserer ikke til støtte fra Enova, men kan være smarte å gjennomføre hvis du vil redusere energiutgiftene. Det kan være lurt å kombinere energitiltak når du først er i gang. Gjør du tiltak som støttes av Enova, får du penger tilbake. 

  Vi i Lag har mange gode samarbeidspartnere som kan bistå med å utarbeide en plan over energitiltak du bør gjøre slik at du kan få et kostnadsoverslag som gir deg et omtrentlig bilde på hvor mye de ulike tiltakene vil koste. 

   

  sverre gregersen

  Sverre Gregersen

  Jo bedre planlegging, desto bedre resultat, sier Sverre Gregersen, som er markedsleder hos Lag Entreprenør. Derfor lønner det seg å snakke med oss slik at du vet at du tar de grepene som er riktig for boligen din. 

  Hvis du likevel skal pusse opp huset, er det både enklere og rimeligere å etterisolere og bytte vinduer, ytterdører og verandadører samtidig, sier Sverre. 

  En energirådgiver kan gjennomføre termografering og hjelpe deg å vurdere om du bør gjennomføre disse tiltakene. Enova støtter energirådgivning med inntil 5000 kroner. 

  mannlig tømrer som står og legger bordkledning på en vegg

  Hva gjør en energirådgiver? 

  En energirådgiver er en fagperson som gir deg tips og råd om ulike energitiltak du bør gjøre for å bruke mindre energi. Energirådgiveren innhenter informasjon gjennom en befaring hjemme hos deg, rapporter og opplysninger du gir ham, tegninger og offentlige opplysninger om boligen din. Deretter gjennomfører han en energiberegning av nå-tilstanden på boligen, og utarbeider en tiltaksplan med anbefalinger om hvilke energibesparende tiltak du kan gjennomføre for å bruke mindre strøm.

  Ofte gjennomfører energirådgiveren en såkalt termografering også. Det er en metode hvor man ved hjelp av et termokamera leser av temperaturen på overflater ved hjelp av infrarød stråling. Hvis termografering inngår i energirådgivningen, kan du få støtte på inntil 2500 kroner for dette slik at det totale støttebeløpet blir 7500 kroner. 

  Litt forenklet kan vi si at jo eldre huset ditt er, desto større muligheter er det for å få et hus som bruker mindre strøm og gir mer komfort hvis du gjennomfører ulike tiltak, forteller Sverre.   Trenger du hjelp?

  Vi bistår deg gjerne – enten det er snakk om mindre tiltak eller totalrenovering. Vi kan også være prosjektledere for oppussingen din – og da henter vi inn priser fra alle håndverkerne så du slipper å ha mer enn ett kontaktpunkt for hele oppussingen. 

  Ta kontakt med Sverre Gregersen på sverre@lagentreprenor.no eller
  tlfnr 488 96 364
  og begynn prosessen allerede i dag!  Kvalitet, bærekraft og samspill i alle lag